BLIV DEN BEDSTE VE​RSION AF DIG SELV

FORKÆL DIG SELV MED HYPNOSE OG NLPHvad er, og hvad kan hypnose egentlig gøre for os, bortset fra at give vores krop og sind den ro vi har brug for, i en ofte stresset hverdag?


Hypnose er det, du oplever eller vælger at tænke det er. Vi opfatter alle livet meget forskelligt og det samme gælder for opfattelsen af ens tilstand under en hypnosesession.

  • Jeg oplever selv hypnose som en tilstand af fokus.
  • Jeg mærker også, at hypnose forstærker min motivation til forandring.

Gennem hypnose vil du få øje på dine muligheder fremfor dine begrænsninger.


En meget nem og hurtig beskrivelse af hypnose kunne være det at dagdrømme, eller falde i staver, hvor man bare glemmer tid og sted omkring sig og går ind i sin egen indre verden.


Mellem ens bevidsthed og underbevidsthed har man en slags kritisk stemme, som vurderer og sammenligner alle nye informationer med dem, man allerede har lagret i underbevidstheden. 


Forestil dig fx et isbjerg, hvor den lille top (bevidstheden) ligger ovenover vandet, mens størstedelen (underbevidstheden) ligger under vandet. Vandoverfladen er den kritiske stemme.


Når man, under en hypnosesession, sænker paraderne, eller tillader den kritiske stemme at slappe af, åbner man op for muligheden for at lave ændringer af sine uønskede vaner.


De fleste mennesker tror de er i kontrol over deres tanker og følelser, også selvom de har det skidt. 

Kender du fx det, at man bliver ved med at fortælle sig selv de samme negative historier og nærmest ender i en labyrint?

Det er fordi underbevidstheden holder fast i historien og følelsen og man derfor ikke med sit intellekt, kan tænke sig ud af labyrinten. 


Selvom hypnose betyder at sove, har det intet med søvn at gøre.


Hvis man fx kører i sin bil på motorvejen, kan man opleve samme fænomen, som hypnose eller dagdrømmeri. Og mens man dagdrømmer udfører ens underbevidsthed automatisk den handling, det er at køre bilen, uden man bevidst tænker over det.

Det samme gælder for en gåtur, løbetur, eller hvis man fx sidder og strikker.


Vi bliver allesammen mere eller mindre hypnotiseret hele tiden. Nogle gange af ​​hinanden, andre gange af vores eget tankemylder. Når dette sker, er det ikke altid lige gavnligt for os.


Hvorfor ikke nyde oplevelsen af at blive guidet af en professionel hypnotisør, som ved hvordan man hjælper på en konstruktiv måde, så du kan få den gode følelse og det liv du ønsker dig?